İşgalciler Kadir Gecesi'nde Gazze'yi bombaladı: Çok sayıda şehid ve yaralı var

İşgalci siyonist savaş uçakları, Gazze Şeridi'nin güneyinde, cami enkazında namaz kılan Filistinlileri bombaladı.
İşgalcilerin soykırımı sürüyor. İşgalci siyonistler Kadir Gecesi'nde Gazze'yi kana buladı. İşgal uçakları, Gazze Şeridi'nin güneyinde, Han Yunus'un doğusunda, Abasan el-Kabira kasabasının doğusunda bulunan El-Sanati bölgesini bombaladı.
Cami enkazı arasında namaz kılan oruçluları bombaladı. İşgal rejiminin bombardımanları sonucu çok sayıda kişi şehid oldu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Filistin'e Yürüyüş Platformu tarafından Mısır Büyükelçiliği önünde düzenlenen basın açıklamasında, Gazze'deki soykırım ve açlık krizine dikkat çekilerek Refah Sınır Kapısının açılması çağrısı yapıldı.
Şer güçlerin, Gazze’de işlenen soykırımı arka plana atmaya çalıştığını belirten Mil Diyanet-Sen İl Başkanı Ramazan Taş, "Bizler de ecdadımız gibi bu davaya sahip çıkmamız lazım." dedi.
Dünya Kudüs Haftası ile ilgili açıklamada bulunan Diyanet-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Hadi Gündüz, 7 Ekim’den beri yaklaşık 18 aydır Gazze’de devam eden bir mücadele, bir cihadın olduğunu söyledi.
Birleşmiş Milletler Dünya Gıda Programı (WFP), Gazze Şeridi'nde binlerce Filistinlinin yeniden şiddetli açlık ve yetersiz beslenme riskiyle karşı karşıya olduğunu duyurdu. Siyonist rejimin sınır kapılarını kapatarak insani yardımları engellemesi, Gazze’deki gıda stoklarını kritik seviyeye indirdi.